Our Blog

Latest news and updates from flathost

Promovare online prin trimitere email

Posted byoanaon31 08 2015. 0 Comments

Dacă ești nou în domeniul afacerilor, ocupă-te serios de promovarea online a micii tale afaceri, pentru că domeniul online este adevăratul viitor. Nu contează că vorbim despre un magazin de cosmetice, un salon de înfrumusețare, un atelier de design sau o grădiniță privată. Important este că oamenii vor auzi de tine doar dacă ești activ în mediul online.

Astfel, în primul rând fă-ți un site unde să povestești oamenilor despre afacerea ta. Dacă nu ești pregătit pentru a lucra la un site în adevăratul sens al cuvântului, fă-ți pentru început un blog. Însă cumpără domeniul repectiv, indiferent că este vorba de un domeniu RO, NET sau COM pentru că reprezintă o dovadă de seriozitate ce va fi apreciată de clienții tăi.

Apoi, ocupă-te serios de promovarea site-ului tău apelând la metoda de trimitere emailuri în care să le spui oamenilor despre mica ta afacere și să le prezinți site-ul la care ai lucrat atât de mult. Nu mai e vreme de pierdut, mai ales dacă ești la început de drum și trebuie să dai din coate pentru a te face cunoscut.

Iar dacă nu ai timp pentru promovarea site-ului și produselor tale, angajează pe cineva care să se ocupe conștiincios de asta. O metodă bună și eficientă pentru promovarea site-ului pe care îl deții prin trimitere de emailuri se numește serviciul de email marketing. Conceptul de „email marketingul” este unul  relativ nou și reprezintă știința care studiază modalitățile de promovare a unei afaceri online, prin intermediul adreselor de email, adică prin trimiterea de emailuri către o bază numeroasă de contacte. Mulți sunt de părere că acest serviciu s-a demodat cumva, însă noi suntem de părere că atâta timp cât oamenii își vor citi mailurile, această metodă va continua să dea rezultate vizibile pentru afacerea ta.

Iar mediul online este totul, chiar dacă poate nu îți vine să crezi. Așa că respectivul serviciu nu face altceva decât să trimită utilizatorilor pe care îi are în baza de date mailuri despre afacerea ta. În asta constă trimiterea de emailuri. Nu este absolut deloc dificil.

Mai precis, este vorba de mailuri prin care serviciul de email marketing, despre care îți vorbeam anterior, să prezinte produsele sau serviciile tale, ofertele pe care le pui la dispoziția potențialilor clienți, informații despre locul și intervalul de timp în care poți fi contactat pentru stabilirea detaliilor unei colaborări și lista poate continua. Este simplu și rapid să te faci cunoscut prin intermediul lor. E doar o mică investiție pentru afacerea ta, o investiție care nu se va dovedi deloc costisitoare!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.